Yoga og Matkurs 5 og 6 mai.

 

 

Kursinformasjon Yoga- og matkurs i Tromsø; 5. og 6. mai

Gry Hammer er forfatter, blogger og en erfaren yogalærer som i en årrekke har undervist Vinyasa yoga, yoga for gravide- og barn, samt terapeutisk yoga. Vinyasa yoga er en fysisk, flytbestemt og dynamisk yogaretning som tar hensyn til hver enkelt sitt utgangspunkt. I prinsippet passer derfor denne yogaretningen alle.

Gry holder populære matkurs over hele landet der hun fokuserer på næringstett mat som er bærekraftig for miljøet og som gir livskraft og energi. Stikkord er supermat, raw food, tradisjonskost og levende, enzymrik mat. Bli med og la deg inspirere til en sunnere hverdag!

Gry blogger på www.fleksitarianerliv.com der du kan lese mer om hva hun vektlegger i et sunt kosthold, samt mengder av inspirerende oppskrifter. På www.yogaliv.no finner du informasjon om Vinyasa yoga og Gry sine kurs.

 

Lørdag kl 10- 16.30

Du vil i løpet av denne dagen praktisere en lang yogaøkt med påfølgende avspenning, et litt kortere yogaprogram mot slutten av dagen, med fokus på teknikk i asanas, pusteøvelser og en lengre velgjørende yoga nidra (dybdeavspenning) I tillegg blir det en teoretisk del, der Gry snakker om yoga i hverdagen og hvordan yogisk tenkning kan være kilde til en mer harmonisk hverdag der gleden er lett å finne.
Vi står for drikke, frukt og litt snacks, men lunch påkostes av hver enkelt deltaker.


Søndag kl 10-15

Dagen starter med en kort yogaøkt med påfølgende avspenning. Deretter er det mat som er i fokus. Det blir mye raw food, supermat og teori rundt riktig behandling av mat, som står i fokus. Vi lager og spiser næringsrik og superpotent mat sammen. Det beste er at alt smaker nydelig og gir deg kraft og energi! Gry er opptatt av at maten skal være smart, sunn og bærekraftig, noe hun snakker engasjert om på sine matkurs.

Søndagen avsluttes med en deilig yoga nidra (dybdeavspenning).

Pris: kr 1780,- for begge dager, kr 890,- for en dag.

Bindende påmelding.