Matkurs i Tromsø

La deg inspirer, og sett av helgen 13. og 14. oktober.
La deg inspirere av Gry Hammer!  

Matkurset går over 2 dager.
Du kan velge og være med i en eller 2 dager. 



Matkurs lørdag 13. oktober  kl 10-14

På kurset vil du få kunnskap om

  • Hvordan du skal behandle korn, nøtter og frø, melkemat og
  • Hvordan du ved enkle grep kan sørge for at maten blir sunn og nærende for kroppen.
  • Hva som er ekte supermat og hva som er riktige fettsyrer
  • Hvordan spise seg frisk fra intoleranser og allergier

I tillegg stikker vi hull på alle kostholdsmytene og forholder oss til fakta om kosthold og ernæring.
Vi lager smoothies proppfulle av næring og spiser surdeigsbrød, upasteuriserte oster, rå enzymrik spekemat og annen næringspotent og levende mat underveis.

Til slutt lager vi verdens beste snopekuler! 

Du får med deg et hefte med oppskrifter og linker til relevante forskningsartikler og bøker som underbygger mine påstander om viktigheten av riktig behandling av mat.

Tid: lørdag 13. oktober 10:00-14:00
Sted: St-Elisabeth kjøkken i 2. etg.
Pris kr 970,- pr kurs.
(om du velger og være med på begge kursdagene får du kr 180,- i rabatt)
Påmeldingsfrist: 1. oktober. Påmeldingen er bindende. Faktura vil bli sendt ut en uke før kurs oppstart. 


Matkurs søndag kl 10-14

På kurset vil du få kunnskap om

  • Å lage sauerkraut, vannkefir og surdeigsbrød,
  • Teori om hvorfor fermentert mat er så helsebringende.

I tillegg får alle med seg surdeigsstarter, vannkefirkorn og sauerkraut hjem.
Du får også med deg et hefte med oppskrifter og linker til relevante forkningsartikler og bøker, som underbygger mine påstander om maten jeg fremhever.
Ha med deg 3 glass med skrukork til de levende kulturene du får med deg, gjerne tomme syltetøyglass, tomatpureglass osv..

Tid: søndag 14. oktober 10:00-14:00
Sted: St-Elisabeth kjøkken i 2. etg.
Pris kr 970,- pr kurs. (om du velger og være med på begge kursdagene får du kr 180,- i rabatt)
Påmeldingsfrist: 1. oktober. Påmeldingen er bindende. Faktura vil bli sendt ut en uke før kurs oppstart.

 

 Om Gry Hammer
Gry Hammer er forfatter, blogger og en erfaren yogalærer som i en årrekke har undervist Vinyasa yoga, yoga for gravide- og barn, samt terapeutisk yoga.

Gry holder populære matkurs over hele landet der hun fokuserer på næringstett og helbredende mat som er bærekraftig for miljøet og som gir livskraft og energi. Stikkord er ekte supermat, tradisjonskost og levende, rå og enzymrik mat. Bli med og la deg inspirere til en sunnere hverdag!

Gry blogger på www.frajordtilbord.no der du kan lese mer om hva hun vektlegger i et sunt kosthold, samt mengder av inspirerende oppskrifter.