Gratis introkurs B – BLI ARKITEKTEN I DITT EGET LIV – Nevro Lingvistisk Programmering/Psykologi (NLP) & Coaching intro/workshop

The paradigm academy, starter opp nye og egne kurs i Tromsø til høsten med trenere fra sør.
Gjennom våre kurs og utdanninger i NLP vil du få en ”verktøykasse” som vil gi deg lærdom om hvordan du kan få frem de beste ressursene i deg selv.
  • NLP gir deg praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre dine ressurser.
  • NLP kan hjelpe deg til å avdekke det som begrenser deg i ditt liv og gir deg mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det være seg tanker, oppfatninger, overbevisninger, atferd, følelser eller verdier.
  • NLP metodikken hjelper deg til å oppnå personlige og profesjonelle mål og til å få frem de ressursene du ønsker eller trenger for å nå ditt mål.
  • Kunne du tenke deg å ta en NLP utdanning på en skole som gir deg en praktisk og tverrfaglig fagutdanning med gode arbeidsmuligheter for fremtiden?
  • Kunne du tenke deg å være registrert i et offentlig register som NLP/coachingutøver og oppnå mva fritak på dine profesjonelle tjenester?

Kom og hør hvordan The Paradigm Academy har skapt og utviklet en praktisk og spennende fagutdanning innenfor NLP og coaching. Utdanningen bygger på kunnskaps-, erfarings- og aktivitetsbasert kompetanse på høyt plan.

Kursnavn:
Infokurs – Bli arkitekten i ditt eget liv – Nevro Lingvistisk Programmering og Psykologi (NLP) & Coaching
Startdato:
11. jun kl 2000 – 2200 obligatorisk påmelding
Varighet: 2 timer
Sted: St.Elisabeth Hotell og Helsehus, Tromsø
Pris: Gratis!
Type: Påmelding:  Send mail med navn og tel. nr for påmelding
  VINN GRATIS BILLETT TIL DESIGN YOUR LIFE – LIVSCOACHINGSEMINAR -   VERDI KR 2500,-
Les mèr om NLP og The Paradigm academy her: http://www.nlpnorway.com/nlp_practitioner.html